Instal·lacions

L’empresa està ubicada al polígon industrial dels Frares, dins del CENTRE INDUSTRIAL DE MERCADERIES (CIM LLEIDA), zona on es troben la majoria de les empreses del sector del transport de paqueteria i distribució.

  • Disposa d'unes instal·lacions de 5000 m², 3000 m² de pàrquing i 2000 m² de nau industrial, apta per a l'emmagatzematge i distribució tant per mercaderia general, com refrigerada.
  • Modernes oficines, gestionades per personal altament qualificat, per satisfer en tot moment les necessitats dels nostres clients.
  • Disposem de la tecnologia més avançada i dels equips més moderns i actuals del mercat, equips termògrafs d'última generació (Trans-can2) i sistemes de control per satèl·lit GPS (des del qual, els nostres clients, des de la seva oficina mitjançant una senzilla contrasenya, podran consultar en tot moment i a temps real, on es troba la seva mercaderia i a la temperatura que viatja).
  • A les nostres instal·lacions també disposem de sistema de rentat interior i exterior del frigorífic, taller de reparacions, servei d'emmagatzematge, sortidor de carburant i pàrquing per a clients.
  • Oferim servei d'emmagatzematge en les nostres cambres frigorífiques que garanteixen en tot moment una correcta traçabilitat de la cadena de fred.
0
CLIENTS SATISFETS
0
PROJECTES FINALITZATS
0
rutes pròpies
0
flota pròpia