camiones-transfrise
Operador logístic integral
Flota pròpia, dotada d'últimes innovacions tecnològiques
CIMLLEIDA-transfrise
Estem al CIM Lleida
Les nostres instal·lacions estan ubicades al recinte privat del CIM Lleida
transporte_carne
Especialistes en Transport de carn
Disposem de camions frigorífics a temperatura controlada que oscil·len entre 0 ºC i -25 ºC. També vehicles multitemperatura, aptes per al transport de diverses temperatures conjuntament.

01

Una mica sobre nosaltres

TRANSFRISE S.L. és un operador logístic d’àmbit nacional i internacional dedicat a la importació-exportació, emmagatzematge i distribució de tot tipus mercaderies, refrigerades, congelades i temperatura ambient.

Oferim un servei integral en el transport de mercaderies per carretera especialitzant-se en el transport frigorífic, la logística de l’emmagatzematge i la distribució.

02

Serveis

Importació i exportació de tot tipus de productes a qualsevol punt de la geografia espanyola i de la UE Les nostres principals zones d’operació són, França, Itàlia, Grècia, Anglaterra i Alemanya, entre d’altres.

Emmagatzematge de mercaderies

Tant refrigerades com congelades, així com emmagatzematge de tot tipus de mercaderies en general.

Solucions de rapidesa

Descàrregues d’emergència, emmagatzematge i distribució, oferint una major agilitat i funcionalitat al nostre servei.

Distribució de la mercaderia

A qualsevol punt de la geografia espanyola o europea, ja sigui grupatge o càrrega completa.

Conductors

Disposem d’una plantilla de professionals, formats i especialitzats en el sector, per oferir la millor oferta de servei i qualitat als nostres clients.

Flota

Disposem de camions frigorífics a temperatura controlada que oscil·len entre 0 º C i -25 º C. També vehicles multitemperatura, aptes per al transport de diverses temperatures conjuntament.

La nostra flota està composta per 65 tràilers i 70 semi-remolcs frigorífics així com vehicles de 3 eixos, també frigorífics, dotats tots ells, amb els mitjans tècnics més avançats quant a sistemes de comunicació, control de temperatura i equips de fred d’última generació , capaços de mantenir la cadena de fred d’aquells productes que així ho exigeixen durant el període de transport.

03

Instal·lacions

Disposem de la tecnologia més avançada i dels equips més moderns i actuals del mercat, equips termògrafs d’última generació (Trans-can2) i sistemes de control per satèl·lit GPS (des del qual, els nostres clients, des de la seva oficina mitjançant una senzilla contrasenya, podran consultar en tot moment i a temps real, on es troba la seva mercaderia i a la temperatura que viatja).